با مشارکت دانشکده علوم گردشگری و ستاد گردشگری شهرداری منطقه 2 انجام شد
برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی ایرانی
به همت دانشکده علوم گردشگری و مشارکت ستاد گردشگری شهرداری منطقه 2، جشنواره غذاهای بومی و محلی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ جشنواره غذاهای بومی و محلی به همت دانشکده علوم گردشگری و مشارکت ستاد گردشگری شهردای منطقه 2، با محوریت «گردشگری غذاهای بومی و محلی»، صبح امروز(یکشنبه25 آذرماه) با حضور استادان، دانشجویان، صاحبان کسب و کار و مشاغل خانگی در بخش غذا و نوشیدنی های ایرانی و محلی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد و داوران بین المللی درخصوص تیم های حاضر رای خود را صادر کردند. رتبه نخست این جشنواره به غرفه غذای کرمان اختصاص یافت.